Карпекс диспанзер за брисачи за раце!

Ви го претставуваме Карпекс диспанзерот за брисачи за раце со сензорско извлекување на хартијата!

Луксузен и елегантен, изработен од АБС пластика диспанзерот е хигиенско решение за вашите тоалети.

Корисникот на хартијата нема допир со ролната  и со диспанзерот.

Спецификации:
Боја: Црна
Димензии: 315мм х 238 мм х 362 мм
Материјал: АБС пластика
Батерии: 4 х Алкални Д батерии

Сензорски диспанзер за брисачи – Карпекс

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Save Plus – Celtex

Save Plus – Celtex

Save Plus, линија на производи што ви овозможува да заштедите без да го жртвувате гарантираниот квалитет на брендот Celtex. Отсуството на хлор и други хемиски агенси помага да се одржи намалувањето на штетното влијание врз животната средина во текот на животниот...

Од природата за природата

Од природата за природата

“e- Tissue” е иновативен рециклиран производ од италијанскиот производител “Celtex”, произведен според стандардите на “Blue Economy”. Супериорен квалитет, создаден од автентично еколошка хартија што го обновува процесот на производство на одржлив начин....

Jofel Новитети

Jofel Новитети

Нашиот долгогодишен партнер Jofel, продолжува со својата политика за развој на производи прилагодени на побарувањата на пазарот со лансирање на новиот уникатен асортиман “Matte Black”, проширувајќи ја широката понуда на диспанзери. Мат програмата на Jofel ги...