Оваа година ПРОМИС заокружува три децении постоење!

Ни претставува голема чест со вас да ја споделиме нашата успешна приказна која оваа година заокружува бројка од 30 години постоење. Воедно, сакаме да им се заблагодариме на сите наши комитенти за довербата која ни ја имаат укажано.

Низ сите овие години тимот на Промис достигна над 1000 задоволни потрошувачи.

Нашата главна карактеристика е брзата испорака и опслужување на партнерите со квалитетни производи, со што низ сите овие години тимот на Промис достигна над 1000 задоволни потрошувачи

Во овој период го проширивме нашиот спектар на производи, запазувајќи ги сите европски стандарди, со цел комплетна грижа за тоалетите и целокупниот работен простор.

Нашите странски партнери се реномирани претпријатија кои ги поседуваат сите Европски сертификати како што се: Environmental Certification, Health and Safety Certification of work environments, Quality certification, Surgical Medical Device, EcoLabel, Dermatology Tested.

Преку нашите добавувачи ги следиме и имплементираме иновативните и еколошки трендови како што се рециклираните еколошки производи и најсофистицираните средства за дезинфекција.

Ви благодариме што сте дел од нас,

Ви благодариме на довербата,

Тимот на ПРОМИС

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Максимизирање на свежината: Водич за освежувачи на воздух за просториите на вашата компанија

Максимизирање на свежината: Водич за освежувачи на воздух за просториите на вашата компанија

Во денешниот конкурентен бизнис пејзаж, од суштинско значење е создавањето привлечна средина за клиентите и вработените. Еден често занемарен аспект на амбиентот е мирисот на просторот. Добро избраното освежување на воздухот не само што може да ги прикрие...

Рационализирајте ја рутината за нега на раце со индустриски диспензери за паста и креми за раце

Рационализирајте ја рутината за нега на раце со индустриски диспензери за паста и креми за раце

Во раздвижениот идустриски свет, одржувањето на правилна хигиена на рацете и нега на кожата не се однесува само на чистотата - туку на безбедноста, продуктивноста и благосостојбата на вработените. Честото миење раце ги штити работниците од штетни бактерии, вируси...

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Во денешниот свет, каде што здравјето и безбедноста се најважни, вметнувањето на антибактериски детергенти во практики за чистење на вашата компанија може да има големи придонеси. Во оваа објава, ќе ги истражиме придобивките од користењето на повеќенаменски...