Побарај сервис

Формуларот сервис се однесува на компаниите кои имаат потреба од сервисирање на нивните апарати/машини.
Услови за сервисирање:

 • Деловна соработка. Промис врши сервис само на компании кои функционираат во нашата сфера на работење.
 • Доколку се работи за сервис надвор од Скопје, потребно е производот да се достави во нашиот сервисен простор
 • Промис врши сервисирање на:
  –             Професионални машини за перење на алишта
  –             Професионални машини за перење на садови
  –             Кафемати
  –             Ледомати
  –             Фритези
  –             Тостери
  –             Феномати
  –             Други електрични производи

Побарајте сервис на наведениот телефонски број или пак на следниот линк.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Промо цена на издвоените производи од италијанскиот бренд ВДМ за професионално чистење на Вашите деловни простории

Промо цена на издвоените производи од италијанскиот бренд ВДМ за професионално чистење на Вашите деловни простории

1- Комплетен сет кој содржи иноксна рачка, штипка за моп и моп за чистење на подните површини 2- Комплетен сет кој содржи дрвена рачка од 150 цм, памучен моп од 300 грама и 15 л кофа со пластична цедилка за моп 3- Комплетен сет кој содржи дрвена рачка од 150 цм,...

Sanitec

Sanitec

Основана во 2003 година, Italchimica е еден од главните италијански производители на детергенти и козметика. Компанијата, со високо иновативно производство, се развиваше со голем успех и стана една од лидерите во својот сектор на меѓународно ниво. Со текот на...

Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Со овој промотивен пакет ви овозможуваме целосна грижа за прозорците во Вашите канцеларии. Пакетот содржи: Средство за стаклени површини со прскалка Држач со гума за мокро миење на прозорците Држач со влошка за суво бришење на прозорците Најпрво, стаклената...