Промоција Промис – Диспанзер + еко кафени брисачи

Искористете го промотивниот период од 01.03.2022 до 31.03.2022 и опремете го вашиот тоалет со диспанзер за брисачи за раце заедно со 6 ролни изработени од 100% рециклиран материјал. За направена нарачка на двата производа добивате 15% попуст.

Диспанзерот за раце произведен од Данската компанија Аштон е совршениот избор за вашите тоалети. Идеален за средини каде што хигиената е најважна, спречувајќи контиминација бидејќи потрошувачот има допир само со листот хартија кој го користи. Со димензии од 330х314х204 мм, овој диспанзер е практичен и за помали тоалети.

Брисачите за раце произведени од рециклиран материјал, со двослојна дебелина на лист и 1 килограм тежина на ролна се вистинскиот избор во време кога е потребно рационално користење на ограничените ресурси на нашата планета.

За повеќе информации исконтактирајте не! 

ДИСПАНЗЕР ЗА БРИСАЧИ ЗА РАЦЕ СО АВТОМАТСКО ИЗВЛЕКУВАЊЕ

Еко кафена Автоматско / Централно извлекување

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Промо цена на издвоените производи од италијанскиот бренд ВДМ за професионално чистење на Вашите деловни простории

Промо цена на издвоените производи од италијанскиот бренд ВДМ за професионално чистење на Вашите деловни простории

1- Комплетен сет кој содржи иноксна рачка, штипка за моп и моп за чистење на подните површини 2- Комплетен сет кој содржи дрвена рачка од 150 цм, памучен моп од 300 грама и 15 л кофа со пластична цедилка за моп 3- Комплетен сет кој содржи дрвена рачка од 150 цм,...

Sanitec

Sanitec

Основана во 2003 година, Italchimica е еден од главните италијански производители на детергенти и козметика. Компанијата, со високо иновативно производство, се развиваше со голем успех и стана една од лидерите во својот сектор на меѓународно ниво. Со текот на...

Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Со овој промотивен пакет ви овозможуваме целосна грижа за прозорците во Вашите канцеларии. Пакетот содржи: Средство за стаклени површини со прскалка Држач со гума за мокро миење на прозорците Држач со влошка за суво бришење на прозорците Најпрво, стаклената...