Диспанзер за брисачи КАТРИН

Спецификации:
– Лесен за одржување
– лесен за употреба
– издржлив и високо квалитетен
– капакот се отвара нагоре и е лесно за менување на ролна
– Вметнувањето на ролна е едноставно
– Кога хартијата не е на виделина, има рачка за притискање која автоматски ја вади хартијата
– контролирана потрошувачка, оптимална должина на лист хартија
– Целата ролна е искористена

Шифра: 103001
Шифри на потрошен материјал: 104121, 104122, 105168, 104166, 105175, 140150

Потрошен Материјал

ТРОСЛОЈНИ БРИСАЧИ (СИНИ)

ШИФРА: 104121

ТРОСЛОЈНИ БРИСАЧИ (БЕЛИ)

ШИФРА: 104122

БРИСАЧИ ЗА РАЦЕ Ц40

ШИФРА: 105168

Килска – Автоматско / Централно извлекување

ШИФРА: 104166

Еко кафена Автоматско / Централно извлекување

ШИФРА: 105175

РЕЦИКЛИРАНИ БРИСАЧИ- E- TISSUE

ШИФРА: 140150

Слични Производи