Диспанзер за пена КАТРИН

Диспанзер за пена со патрон од 1 л
– лесен за одржување
– лесен за употреба
– издржлив и високо квалитетен

Шифра: 103003 (БЕЛ) и 103134 (ЦРН)

Слични Производи