Медицински чаршаф

Производ дизајниран за светот на естетиката, кој комбинира практичност, елеганција и комфорт.
Совршен за салони за убавина како и за сите медицински и професионални кревети.

Димензија: 60х34 цм
Должина на една ролна: 55 м
Број на листови: 160
Ролни во пакет: 6

Шифра: 162830

Слични Производи