Повеќенаменска количка IdeaTop 13

Повеќенаменска количка IdeaTop 13 комплет со: подножје плус продолжение во полипропилен во кополимер, 1 исправено рамо, 1 директно рамо со рачка, 2 6-литарски кофи, 2 15-литарски кофи, 2 подножја, 1 држач за цедалка, 1 цедалка за џогер, држач за торба комплетен со 2 држачи за рачки и 4 куки, 5 тркала Ø 100 mm.

Шифра: 752110

НЕМА НА ЗАЛИХА

Слични Производи