Повеќенаменска количка IdeaTop 6

Повеќенаменска количка IdeaTop 6 комплет со: подножје плус крајно капаче во полипропилен кополимер, 1 закривено рамо со рачка, 2 кофи од 6 lt, 2 кофи од 15 lt, 2 држачи за корпи, 1 држач за печатот, 1 цедалка за џогер, држач за торба комплетен со 2 држачи за рачки и 4 куки, 4 тркала Ø 100 mm.

Шифра: 742117

Слични Производи