Сензорски диспанзер за брисачи – Карпекс

Спецификации:
Боја – Црна
Димензии – 315мм х 238 мм х 362 мм
Материјал – АБС пластика
Батерии – 4 х Алкални Д батерии

Шифра: 104223
Шифри на потрошен материјал: 104121, 104122, 105168, 104166, 105175, 140150

Read more