Сушач за раце Пауер Плус

Опис:
– Сушач за раце со високи перформанси
– брзо и хигиенско сушење
– Со хепа филтер
– Брзина на воздух: 505 км/h
– Автоматско стопирање
– Модерен и елегантен дизајн

Шифра: 560000

Слични Производи