Сушач за раце Турбо

Опис:
– Сушач за раце со голема брзина -400 км на час
– Работи со оптички сензор, автоматски се вклучува со приближување на рацете
– Изработен од АБС пластика со висок квалитет и отпорност
– Со двојна електрична изолација
– Традиционален сушач за раце со високи перформанси и заштеда на енергија
– Намалени димензии и модерен дизајн
– Се препорачува за мали места со голем обрт на луѓе
– Лесен за одржување

Шифра: 190000

Слични Производи