Хромирана единечна количка

Хромирана единечна количка 1×25, во комплет со 1 кофа од 25 lt, цедалка за џогер, 4 плочи за прицврстување, држач за притискање исправен со превртување, браници и 4 тркала Ø 80 mm со заштитна нишка.

Шифра: 308010

Слични Производи