Хромирана количка MONO

Хромирана количка MONO, комплетна со цедалка за џогер, 1 кофа од 15 lt, пластичен послужавник, држач за вреќи, корпа за предмети, 4 тркала Ø 80 mm со браници.

Шифра: 701100

Слични Производи