Целосно-пластична повеќефункционална количка

Целосно-пластична повеќефункционална количка во комплет со: 5 интегрирани држачи за рачки, 1 пластична корпа со 2 4-литарски кофи, држач за цедалка, 2 15-литарски кофи, цедалка за џогери и 4 тркала Ø 100 mm.

Шифра: 720110

Слични Производи