ЅИДЕН СУШАЧ ЗА РАЦЕ

Јофел сензорски сушац за раце изработен од инокс во бела боја. Сензорот се активира при поставување на рацете под него и истиот се деактивира кога рацете ќе се тргнат.
Моќност- 2000 W, Димензии- 210 x 280 x 220 мм.

Шифра: 103007

Слични Производи