Професионални Електронски освежувачи за тоалети

Кетриџите содржат концентрирано антибактериско средство со пријатен мирис за освежување на тоалетите и отстранување на нечистотиите од WC школките. Со можност за програмирање на временските интервали за дозирање на течноста за освежување, во казанчето или директно во WC школката.

Шифра: 201358 и 201359 (диспанзери)
Шифра на потрошен материјал: 420001

Потрошен Материјал

Течност за Вц школка

ШИФРА: 420001

Слични Производи