FRIGGITRICI TABLET

Антибактериски таблети за чистење на домашни и индустриски фритези. Отстранува тврдокорни дамки од загреано масло.
Пакување: 900 грама
Начин на употреба: 20 минутно вриење со вода и 2 таблети за мали фритези (15 л), 3 таблети за големи фритези (25 л)

Шифра: 202130

Слични Производи