NATURAL- LAVA FRUTTA E VERDURE

Природно средство со бикабонат што го олеснува отстранувањето на восок, пестици и други вештачки супстанци од овошјето и зеленчукот без менување на нивниот природен вкус. Препорачано за кантини, ресторани, кујни, јавни и болнички институции.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 1-3% се разредува во вода и овошјето/зеленчукот се потопува и отстојува 2-3 минути.

Шифра: 202100

Слични Производи