SMACCHIATORE TESSUTI X3

Алкално средство кое ги отстанува дамките од мастило, боја, масло и восок. Се применува за бела и обоена облека (предходно се тестира резистентноста на боената облека), се нанесува директно на дамката пред текстилот да се пере.
Пакување: 500 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201817

Слични Производи