SMACCHIATORE TESSUTI X4

Средство со пх вредност помала од 7 кое ги отстранува нечистотиите од `рѓа, метални оксиди и остатоци од цемент.
Се применува за бела и обоена облека (предходно се тестира резистентноста на боената облека), се нанесува директно на дамката пред текстилот да се пере.
Пакување: 500 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201819

Слични Производи