STOVIL POWER

Алкално средство за машини за миење садови и стаклени чаши, со систем за автоматско дозирање. Ефикасно ги отстранува дамките и притоа спречува формирање бигор и координирање на садовите.
Пакување: 18 килограми
Начин на употреба: За автоматски дозатори- 1-3 гр на 1 литар вода

Шифра: 201123

Слични Производи