Контакт

Контактирајте не

Посетете не

Телефон

(02) 2602-180 / (02) 2600-180 078-440-238

Адреса

Јадранска Магистрала 1000 Скопје, Северна Македонија

Е-маил

promis@promis.com.mk

Постави прашање

Доколку сакате да оставариме контакт со вас, односно да дознаете повеќе за нашите производи како и за начинот на кој ја започнуваме соработката, пишете ни на овој формулар.

13 + 13 =