ПРОМИС

ПРОФЕСИОНАЛНА ОПРЕМА ЗА ЧИСТЕЊЕ

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Во денешниот свет, каде што здравјето и безбедноста се најважни, вметнувањето на антибактериски детергенти во практики за чистење на вашата компанија може да има големи придонеси. Во оваа објава, ќе ги истражиме придобивките од користењето на повеќенаменски...

Средства за чистење и полирање на инокс

Иноксните површини се многу издржливи и вообичаено се користат многу во производството, прехранбена индустрија, градежништвото и транспортот. Меѓутоа, со текот на времето и изложеноста на фактори на животната средина, иноксните површини може да 'рѓосаат и кородираат....

Средства за перење облека и одстранување на дамки за вашиот бизнис

Без разлика дали работите со хотел, ресторан, спа или кој било друг бизнис кој бара чисти постелнина и униформи, користењето ефективни комерцијални детергенти за перење е од клучно значење. Во оваа објава, ќе истражиме различни видови на детергенти за перење...

Средства за миење садови

Средства за миење садови Водењето успешен бизнис подразбира да се обрати доволно внимание на сите мали детали кои можат да влијаат на искуството на вашите клиенти. Еден од овие детали е типот на средство за миење садови што го користите. Изборот на вистинскиот...

6 различни типови моп за вашиот бизнис

Како сопственик на бизнис, одржувањето на вашиот работен простор чист е од суштинско значење за одржување на професионална и пријатна средина за вашите вработени и клиенти. Една од најважните алатки за одржување на вашите подови чисти е мопот. Сепак, со толку многу...

Опрема за чистење стакла и прозорци за вашиот бизнис

Првиот впечаток е важен, особено за бизнисите кои се обидуваат да привлечат клиенти. Чистиот и добро одржуван излог е составен дел за привлекување клиенти и зголемување на продажбата. Иако повеќето сопственици на бизниси ја препознаваат важноста на одржувањето на...

Средства за чистење и отстранување бигор, направете го вистинскиот избор

Како сопственик на бизнис, одржувањето на кујната и тоалетите во вашата компанија чисти е од клучно значење за безбедноста на вашите клиенти и вработени. Еден заеднички проблем е наталожувањето на бигор, што може да се појави во мијалници, славини, тоалети, писоари и...

Водич за избор на количка за чистење за вашиот бизнис

Чистењето не само што го подобрува изгледот на вашиот објект, туку помага и да се спречи ширењето на бактерии и вируси. Не е доволно да имате доверлив персонал за чистење или најдобра опрема за чистење, ви требаат и соодветни алатки кои ќе им помогнат на вработените...

Водич за правилен избор и користење на средства за чистење на површини и подови

Суштински елемент на чистењето е изборот на вистинскиот детергент за подови и површини. Сепак, со толку многу производи за чистење достапни на пазарот, може да биде предизвик да се одреди кој е најдобар за секоја површина или тип на под. Различни површини и подови...

Избор на брисачи за раце за вашиот бизнис: максимизирање на хигиената и ефикасноста

Добрата хигиена на рацете е од суштинско значење за одржување на безбедна и здрава животна средина. Од ресторани и канцеларии до болници и училишта, правилнотобришење на раце може да помогне да се спречи ширењето на бактериите, а истовремено да се подобри ефикасноста....

Новости

Биди навремено информиран

Промоции, новитети и информации

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Во денешниот свет, каде што здравјето и безбедноста се најважни, вметнувањето на антибактериски детергенти во практики за чистење на вашата компанија може да има големи придонеси. Во оваа објава, ќе ги истражиме придобивките од користењето на повеќенаменски...

Средства за чистење и полирање на инокс

Средства за чистење и полирање на инокс

Иноксните површини се многу издржливи и вообичаено се користат многу во производството, прехранбена индустрија, градежништвото и транспортот. Меѓутоа, со текот на времето и изложеноста на фактори на животната средина, иноксните површини може да 'рѓосаат и кородираат....

Средства за перење облека и одстранување на дамки за вашиот бизнис

Средства за перење облека и одстранување на дамки за вашиот бизнис

Без разлика дали работите со хотел, ресторан, спа или кој било друг бизнис кој бара чисти постелнина и униформи, користењето ефективни комерцијални детергенти за перење е од клучно значење. Во оваа објава, ќе истражиме различни видови на детергенти за перење...

Телефон

(02) 2602-180 / (02) 2600-180 078-440-238

Адреса

Јадранска Магистрала 1000 Скопје, Северна Македонија

Е-маил

promis@promis.com.mk

За Нас

Промис е фирма основана во далечната 1992 година со искуство во опремување на најинтимниот простор во Вашиот дом, работните простории, хотели, ресторани, здравствени установи и други приватни и јавни институции.

Располагаме со широк асортиман на производи со висок квалитет, од водечки европски производители како и производи од домашниот пазар.

Задоволни клиенти

“Можноста да нарачате се што ви е потребно за одржување на хигиената во сите простории ни овозможи заштеда на време како и подобар преглед на трошоците од овој тип. По споредба, соработката со Промис Дооел ни овозможи заштеда на парични средства.”

“Практичните диспанзери во тоалетите, квалитетните производи и експресната испорака на порачаните артикли се дел од придобивките кои ги добивме од работењето со Промис. Топло ви ги препорачувам!”

“Повеќе од 5 години, мојот локал е опремен со диспанзерите на Промис. Акцент би ставил на професионалниот однос кој што го имам со нив од првиот ден. Секогаш разбрани и брзи во исполнување на моите барања.”

Брендови