За Нас

Се што ви е потребно за одржување на хигиената во вашите простории

Нашата приказна

Промис е фирма основана во далечната 1992 година со искуство во опремување на најинтимниот простор во Вашиот дом, работните простории, хотели, ресторани, здравствени установи и други приватни и јавни институции.

Располагаме со широк асортиман на производи со висок квалитет, од водечки европски производители како и производи од домашниот пазар.

Промис е екслузивен застапник на брендовите JOFEL и ACHTON- реномирани производители на диспанзери за одржување на хигиената во тоаетите, CELTEX- произовдител на потрошниот материјал за споменатите диспанзери, врвниот италијански производител на професионални средства за чистење ITALCHEMIKA и нивниот бренд SANITEC, како и на компанијата со професионална опрема за чистење на просториите VDM.

Оваа водечка фирма ја сочинува тим на млади и амбициозни луѓе кои се спремни за соработка со ведар и ентузијастилки дух, како и добро обучен кадар за монтажа и сервисирање на понудените производи. Располагаме со сопствен магацински простор, изложбен салон и канцелариски простории лоцирани во индустриската зона Визбегово, како и возила за брза испорака на опремата и репроматеријалите.

Доколку сакате да бидете задоволни и сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор, препушете ни ја Вашата доверба.

Нашата визија

Мисија

Создавање на долгорочна соработка преку задоволување на потребите на клиентот

Визија

Следење и имплементирање на светските иновации за заштита на животната средина

Вредности

Професионализам: сериозноста, вештините и исправноста се основа во нашето работење
Квалитет: Во нашиот тим и во сите наши производи кои ги нудиме
Одговорност: Кон нашите соработници и околината

Галерија