DEO FRESH Essenza di Argan

Спреј за освежување на просторот со мирис на кокос. Неговата формула ги елиминира молекулите на мирис оставајќи ја просторијата пријатно миризлива.
Пакување: 750 мл
Подготвено за употреба

Шифра: 201893

Слични Производи