ДИСПАНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН

Поради фините линии, ендноставното користење и минималното одржување, овој диспанзер е правиот избор. Еднолитарскиот патрон обезбедува непрекинато користење (околу 300 миења). Заштитен е со клуч, за во секој тоалетен простор и обезбедува практичност и економичност.

Шифра: 000051 (БЕЛ) и 000525 (ЦРН)
Шифра на потрошен материјал: 000057

Потрошен Материјал

Течен сапун – патрон

ШИФРА: 000057

Слични Производи