КОСМИК – Освежувач на простор

Освежувачот го испарува мирисот со специјална технологија и овозможува мирисот да се дифузира во целата просторија подеднакво со хоризонтално подвижни нано- честички, со што се постигнува мирисот да трае подолго во воздухот.
Апаратот има опции да се подесува според потребите на потрошувачот. Односно, неговиот тајмер има опции за прилагодување на работното време како и на интензиетот на испуштање на пареата. Има капацитет za освежување на простор од 100м².

Шифра: 221555 (освежувач) и 220556 (Потрошен материјал)

Слични Производи