Сервис

Се што ви е потребно за одржување на хигиената во вашите простории

Општи Услови

Формуларот сервис се однесува на компаниите кои имаат потреба од сервисирање на нивните апарати/машини.
Услови за сервисирање:

 • Деловна соработка. Промис врши сервис само на компании кои функционираат во нашата сфера на работење.
 • Доколку се работи за сервис надвор од Скопје, потребно е производот да се достави во нашиот сервисен простор
 • Промис врши сервисирање на:
  –             Професионални машини за перење на алишта
  –             Професионални машини за перење на садови
  –             Кафемати
  –             Ледомати
  –             Фритези
  –             Тостери
  –             Феномати
  –             Други електрични производи

 

Побарај сервис

8 + 6 =