ACCIAIO VIVO

Течно средство, идеално за заштита и полирање на метални површини. Производот создава заштитен слој, спречува создавање на дамки и бигор.
Пакување: 500 мл
Подготвено за употреба

Шифра: 201813

Слични Производи