SGRASSACCIAO

Детергент за одмастување, наменет за професионално чистење на сите метални површини. Длабински ги чисти мрсните наслаги и бигорот.
Пакување: 750 мл
Подготвено за употреба

Шифра: 201875

Слични Производи