BACTERIO

Средство за дезинфекција на сите површини со бактерициден ефект (метални површини, плочки, ѕидови).
Пакување: 1000 милилитри
Начин на употреба: 1-3 капачиња на 1 литри вода.

Шифра: 201540

Слични Производи