SANIFORM POLAR BREEZE

Средство, со пријатен мирис и бактерициден ефект, наменето за чистење на сите видови подови, како и сите видови површини во кујните, тоалетите, хотелите, итн.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 2 капачиња на 5 литри вода (Нема потреба од плакнење).

Шифра: 201521

Слични Производи