PARQUET

Средство, со пријатен мирис, наменето за секојдневно чистење и зашитита на дрвените подови, базирано на природен сапун.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 1 капаче на 5 литри вода (нема потреба од плакнење)

Шифра: 201470

Слични Производи