SANITEC MULTI ACTIV

Средство за дезинфекција на кујнски прибор.
Ексклузивната формула на база на кватернарни амониум соли и алкохол, овозможува отстранување на бактерии, фунги и непријатни мириси. Идеално е за сите површини што се во контакт со храна.
Пакување: 750 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201821

Слични Производи