CRYSTAL VETRI 5kg

Средство, со пријатен мирис, наменето за чистење на стакло, прозорци, огледала и хромирани површини. Ја остава површината без дамки и траги.
Пакување: 5 килограми
Подготвено за употреба

Шифра: 202261

Слични Производи