CRYSTAL VETRI 750ml

Средство, со пријатен мирис, наменето за чистење на стакло, прозорци, огледала и хромирани површини. Ја остава површината без дамки и траги.
Пакување: 750 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201866

Слични Производи