MATRIX BRILLANTANTE

Концентрирано средство за плакнење во машините за перење садови и чаши со автоматски систем на дозирање. Може да се употребува за мека и среднотврда вода.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: За автоматски дозатори: 0,2-0,8 гр на 1 литар вода, во зависност од тврдината на водата.

Шифра: 220003

Слични Производи