STOVIL ACTIV

Алкално средство за комерцијални машини, како и машини за перење садови со систем за автоматско дозирање. Ефикасно ги отстранува дамките и притоа им дава сјај на чашите.
Пакување: 6 килограми
Начин на употреба: За автоматски дозери- 1-2 гр на 1 литар вода, во зависност од тврдината на водата.

Шифра: 201100

Слични Производи