DEO FLOOR LIMONE

Концентрирано средство со бактерициден ефект, наменет за чистење на сите видови подови, како и сите видови површини во домаќинствата, тоалетите, хотели итн. Неговата формула базирана на етерични масла ги отстранува непријатните мириси.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 2-3 капачиња на 5 литри вода (нема потреба од плакнење)

Шифра: 201897

Слични Производи