Новитет

РЕЦИКЛИРАНИ БРИСАЧИ- E- TISSUE

Спецификации:

  • Двослојна
  • Рециклирана хартија
  • 150 метри должина
  • 6 ролни во пакет
  • Неперфорирана

Шифра: 140150

Слични Производи