Новитет

РЕЦИКЛИРАНИ БРИСАЧИ- E- TISSUE SUPERPULL

Спецификации:

  • двослојна
  • рециклирана хартија
  • 153 метри должина
  • 510 листови
  • 6 ролни во пакет
  • перфорирана

Шифра: 132310

Слични Производи