ТРОСЛОЈНИ БРИСАЧИ (БЕЛИ)

Спецификации:

  • Трослојна
  • 100% целулоза
  • 6 ролни во пакет
  • 100 метри должина
  • Неперфорирана

Шифра: 104122

Слични Производи

Адреса

Ул. Фјодор Достоевски 46а
1000 Скопје, Северна Македонија

Контакт инфо

(02) 2602-180 / (02) 2600-180 078-440-238
promis@promis.com.mk

Следете не