ТРОСЛОЈНИ БРИСАЧИ (СИНИ)

Спецификации:

  • Трослојна
  • 100% целулоза
  • 6 ролни во пакет
  • 100 метри должина

Неперфорирана

Шифра: 104121

Слични Производи