СУШАЧ ЗА РАЦЕ СО ХЕПА ФИЛТЕР

Јет тифон сушач за раце е изработен од антимактериски АБЦ со висок квалитет и отпорност со H14 хепа филтер, со долг рок на траење. 10 секундно сушење на рацете со брзина на воздух од 540 Km/h овозможува негова ефикасност да биде на високо ниво.
Димензии: 540 х 320 х 180 мм. Тежина: 7,215 кг.

Шифра: 250500

Слични Производи