DEKAL

Средство со пх вредност помала од 7 за отстранување нечистотии од бигор, `рѓа и останати тврдокорни дамки на металните површини. Се препорачува за чистење на машините за садови.
Пакување: 6 килограми
Начин на употреба: 1-2 капачиња на 1 литар вода во зависност од нечистотијата

Шифра: 201950

Слични Производи