IGIENICAL BAGNO 5kg

Антибактериско средство за отстранување нечистотии, бигор и дамки од секакви површини, кое притоа им дава сјај. Се користи за чистење и на хромирани површини и санитарии.
Пакување: 5 килограми
Средството е подготвено за употреба за лавабоа, тушеви и одводи, додека за подови се разредува 1-2 капачиња на 5 литри вода

Шифра: 201931

Слични Производи