SANITEC URI TABS

Таблети со пријатен и свеж мирис, наменети за дезинфекција и отстранување бигор и непријатни мириси во писоарите и тоалетите.
Пакување: 1 килограм
Подготвено за употреба

Шифра: 202150

Слични Производи