DISINCROSTANTE ULTRA

Средство со пх вредност помала од 7, со пријатен мирис, наменето за отстранување `рѓа, различни видови на тврдокорни дамки и нечистотии од санитариите во тоалетите.
Пакување: 750 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201910

Слични Производи