IGIENICAL BAGNO 750ml

Антибактериско средство за отстранување нечистотии, бигор и дамки од секакви површини, кое притоа им дава сјај. Се користи за чистење и на хромирани површини и санитарии.
Пакување: 750 милилитри
Средството е подготвено за употреба за лавабоа, тушеви и одводи, додека за подови се разредува 1-2 капачиња на 5 литри вода.

Шифра: 201930

Слични Производи